Domotica

In één keer een slim huis.

Eenmaal domotica in huis of op het werk, dan wilt u niet meer zonder.
Via een app regelt u in één keer o.a. uw verlichting, verwarming, muziek en alarmsystemen. Elke toepassing is los te gebruiken én te koppelen. U automatiseert dus precies wat u nodig hebt. Hiervoor werkt 0485-Techniek met de slimme oplossingen van Loxone.

Temperatuur en klimaat

Altijd de perfecte temperatuur en ventilatie in elke ruimte. Via een app stelt u eenvoudig uw wensen in, al dan niet met mijn hulp. Vervolgens ‘leert’ het systeem van Loxone de exacte koelings-/verwarmingsbehoefte, zodat u niet méér energie verbruikt dan nodig. Loxone werkt voor cv-ketels, warmtepompinstallaties, airconditioning en andere installaties.

  Licht en geluid

  Laat uw verlichting en geluidssystemen meebewegen op het ritme van de dag. Via een slimme schakelaar met 5 touchpoints regelt u met één tikje alle verlichting en muziek. Met bijvoorbeeld een speciale avondmodus voor gedimd licht en zachte muziek. Of een aanwezigheidsmodus voor als u op vakantie bent, zodat het voor inbrekers lijkt alsof u gewoon thuis bent.

   Koppelen met (camera)beveiliging

   De domotica-oplossingen zijn eenvoudig te koppelen met beveiligingscamera’s en alarmen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw alarm activeren via de lichtschakelaar. En via een app houdt u ook zicht op uw woning of bedrijf, bedient u de intercom en elektrische poorten.

    Loxone

    0485-Techniek werkt met de toepassingen van Loxone. Dit wereldmerk levert alles-in-één-oplossingen voor een slim huis of bedrijf. Het voordeel van Loxone: het werkt samen met vrijwel alle andere elektrische systemen. Ook kunt u Loxone-toepassingen zelf beheren via een app op uw smartphone. 0485-Techniek geeft u advies, helpt met de installatie en programmeren én blijft beschikbaar voor uw vragen.

     Maar ook…

     0485-Techniek kan elke gewenste domotica-oplossing bij u installeren. Denk dus bijvoorbeeld ook aan automatische besproeiing in uw tuin, intelligente zonwering en slimme technieken voor uw zwembad of sauna.

     Daarbij verbeteren we waar mogelijk ook uw netwerk + wifi, zodat domotica 100% functioneert.
     Laat u inspireren door recente projecten of neem direct contact op voor meer informatie.