Over mij

Joppe van Eenbergen

Over mij

Als opgeleid licht- en geluidstechnicus heb ik ruime ervaring opgedaan in de (zakelijke) evenementenwereld. Door de jaren heen verschoof mijn focus steeds meer naar gespecialiseerd advies, voor bedrijven en particulieren.

Al van jongs af aan ben ik bezig met licht en geluid. Met een neus voor innovatie experimenteerde ik met geluidssets, (film)camera’s en lampen. Logischerwijs koos ik voor de opleiding Sound & Vision, met daarna een module in cameratechniek.

Vervolgens werkte ik voor diverse kleine en grotere bedrijven in de evenementenwereld, als licht- en geluidstechnicus en projectmanager. Ik kreeg veel energie van het contact met klanten. Later zette ik mijn kennis en ervaring in als accountmanager bij een distributeur van speakers en geluidsinstallaties. Ondertussen bouwde ik als freelancer ervaring op in videoproducties, (camera)beveiliging en domotica.

In 2020 gooide ik het over een ander boeg, ik startte 0485-Techniek. Mijn doel: klanten ontzorgen in domotica , netwerk + wifi , (camera)beveiliging  en AV-oplossingen. Omdat het vaak zo veel makkelijker en beter kan, met de juiste expertise en apparatuur.

Mijn keuze om zelfstandig verder te gaan is een bewuste. Ik ben op mijn best als ik flexibel werk en persoonlijk advies kan geven. Ook hecht ik veel waarde aan een duurzame vertrouwensrelatie. Nood aan de man? Een snelle vraag? Bel je 0485-Techniek, dan krijg je mij direct te pakken.

Meer weten?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.