(Camera)beveiliging

24/7 een zeker gevoel.

U wilt uw woning, winkel, bedrijfshal of kantoor beveiligen tegen inbraak. Hoe kiest u dan het juiste systeem? 0485-Techniek adviseert u over hoogwaardige alarmsystemen en beveiligingscamera’s. Installeert een (draadloos) systeem dat aansluit op uw wensen. En zorgt voor periodiek onderhoud en eventuele reparaties.

Alarmsystemen

0485-Techniek werkt met alarmsystemen van AJAX. Slimme sensoren detecteren beweging, deur- en raamcontact en/of glasbreuk. Afhankelijk van de omvang en inbraakgevoeligheid van uw locatie adviseert 0485-Techniek een of meerdere AJAX-componenten. Deze zijn te koppelen in een AJAX-hub (centraal station).

Via een app houdt u zelf de controle. 0485-Techniek stelt alle componenten afzonderlijk in en configureert deze met uw smartphone, tablet of pc. Ook kunt u extra personen en/of een meldkamer met het systeem verbinden, zodat zij een melding ontvangen bij een verdachte situatie.

Alarmsystemen van AJAX zijn gecertificeerd volgens Europese normen (EN 50131-1 Grade 2). Ook profiteert u van fabrieksgarantie.

Camerabeveiliging

Houd 24/7 zicht op uw huis, erf, bedrijfslocatie of kostbare bezittingen. Hiervoor werkt 0485-Techniek met hoogwaardige merken als Dahua en Hikvision. U rekent op degelijke 4K- of HD-camera’s met haarscherpe beeldkwaliteit en een lange levensduur. Elke camera is te koppelen én te volgen op uw smartphone of pc.

Maak het slimmer

Maakt u ook gebruik van de domotica-oplossingen van Loxone? Dan bouwt 0485-Techniek het alarmsysteem in uw Loxone-server. Zo kunt u bijvoorbeeld met één tikje op de schakelaar uw alarmsysteem activeren en tegelijk uw verlichting en verwarming op nachtmodus zetten.

    Meer weten?

    Wilt u ontdekken welk (camera)beveiligings- of alarmsysteem het meest geschikt is voor uw locatie? Of hebben uw bestaande apparatuur onderhoud of reparatie nodig? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.